Tipus de residència a Andorra

40 anys d’experiència avalen la nostra trajectòria professional a Andorra

Tipus de residència a Andorra

Per a tot aquell que desitja residir al Principat d’Andorra existeixen diferents tipus de residència disponibles en funció de cada perfil. Si aquesta pensant a invertir a Andorra ha de conèixer quals són els diferents tipus de residència que existeixen. Principalment hi ha dos tipus de residències: la residència activa i la residència passiva. Cadascuna d’aquestes inclou diversos subtipus.

 

1. Residència Activa a Andorra

 

2. Residència Passiva a Andorra

 

3. Residència Fiscal a Andorra

 

Webs d’interès d’Andorra:

 

caldea andorra gaudit

Preguntes freqüents sobre Tipus de Residència a Andorra

Com obtenir permís de residència a Andorra?

Per a tot aquell que desitja residir al Principat d'Andorra existeixen diferents tipus de residència disponibles en funció de cada perfil. Principalment hi ha dos tipus de residències: la residència activa i la residència passiva.

Quins són els requisits per a viure a Andorra?

Per a viure a Andorra és necessari obtenir un dels diferents permisos de residència que existeixen. Principalment hi ha dos tipus de permisos de residència són la residència activa i la residència passiva.

Per a treballar a Andorra fa falta la residència?

Per a treballar a Andorra és necessari obtenir un permís que va lligat a la residència al país excepte per als permisos de treball atorgats als treballadors fronterers. Aquest permís autoritza a tenir un treball a Andorra de manera permanent, però amb la condició de no residir al Principat d'Andorra. S'acullen a aquest permís els ciutadans que resideixen en poblacions d'Espanya i França pròximes a Andorra. Per a poder obtenir-ho, el treballador ha de disposar d'un contracte de treball amb una empresa andorrana

Com obtenir la residència fiscal a Andorra?

Per a l'obtenció de la residència fiscal a Andorra, s'apliquen els mateixos criteris que per a la resta de membres de l'OCDE i es basen en múltiples factors, sent els més rellevants: Viure a Andorra durant almenys 183 dies per any natural. Establir el centre d'interès i/o activitats a Andorra. La família (parella i fills menors) ha de viure a Andorra.

preguntas frecuentes
Gaudit Auditoria i Consultoria a Andorra

Com el podem ajudar?

Ens encarregarem d’efectuar tots els tràmits necessaris relacionats amb la seva implantació a Andorra:

Creació de la seva empresa

Efectuem tots els treballs necessaris per a la constitució de la seva societat o comerç, encarregant-nos de tots els tràmits.

Obtenció de la residència activa

Tant per a treballadors per compte propi o que treballen per a tercers, l’ajudem en tot el procés per a l’obtenció del seu permís de residència.

Obtenció de la residència passiva

Realitzem tots els tràmits necessaris per a l’obtenció de la seva residència passiva. Una gran oportunitat per a establir-se i viure a Andorra per a aquelles persones que gestionen patrimoni i inversions pròpies, són professionals amb projecció o per raons d’interès científic, cultural i esportiu.

Assessorament per a l'obtenció de la residència fiscal

Oferim assessorament global en la seva decisió de canviar la seva residència fiscal a Andorra, acompanyant-li en tot el procés de tramitació de l’autorització de residència.

Contacti amb nosaltres

Els nostres clients sempre ens troben. No sols som professionals qualificats i experimentats, sinó que som pròxims, accessibles i sensibles amb la voluntat d’aportar la millor solució. Som honestos i íntegres.

El client, el seu interès i la seva satisfacció sempre estan en l’eix de la nostra activitat.

Si està pensant a invertir a Andorra i té alguna consulta, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres i l’assessorarem en el que necessiti.

    Este group es solo para recuperar la variable currentUrl

    Mitjà de contacte preferent *    Servei d'interès    Comentaris