Residència Fiscal a Andorra

40 anys d’experiència avalen la nostra trajectòria professional a Andorra

Residència Fiscal a Andorra

Per a tot aquell que desitja residir al Principat d’Andorra existeixen diferents tipus de residència disponibles en funció de cada perfil. Si està pensant a invertir a Andorra ha de conèixer quins són els diferents tipus de residència que existeixen. Principalment hi ha dos tipus de residències: la residència activa i la residència passiva. Cadascuna d’aquestes inclou diversos subtipus.

 

L’obtenció d’un permís de residència a Andorra no converteix al seu titular automàticament en resident fiscal.

 

Per a l’obtenció de la residència fiscal a Andorra, s’apliquen els mateixos criteris que per a la resta de membres de l’OCDE i es basen en múltiples factors, sent els tres més rellevants els següents:

 

  • Viure a Andorra durant almenys 183 dies per any natural.
  • Establir el centre d’interès i/o activitats a Andorra.
  • La família (parella i fills menors) viu a Andorra.

 

 

Webs d’interès d’Andorra:

 

caldea andorra gaudit
Gaudit Auditoria i Consultoria a Andorra

Com el podem ajudar?

Ens encarregarem d’efectuar tots els tràmits necessaris relacionats amb la seva implantació a Andorra:

Creació de la seva empresa

Efectuem tots els treballs necessaris per a la constitució de la seva societat o comerç, encarregant-nos de tots els tràmits.

Obtenció de la residència activa

Tant per a treballadors per compte propi o que treballen per a tercers, l’ajudem en tot el procés per a l’obtenció del seu permís de residència.

Obtenció de la residència passiva

Realitzem tots els tràmits necessaris per a l’obtenció de la seva residència passiva. Una gran oportunitat per a establir-se i viure a Andorra per a aquelles persones que gestionen patrimoni i inversions pròpies, són professionals amb projecció o per raons d’interès científic, cultural i esportiu.

Assessorament per a l'obtenció de la residència fiscal

Oferim assessorament global en la seva decisió de canviar la seva residència fiscal a Andorra, acompanyant-li en tot el procés de tramitació de l’autorització de residència.

Contacti amb nosaltres

Els nostres clients sempre ens troben. No sols som professionals qualificats i experimentats, sinó que som pròxims, accessibles i sensibles amb la voluntat d’aportar la millor solució. Som honestos i íntegres.

El client, el seu interès i la seva satisfacció sempre estan en l’eix de la nostra activitat.

Si està pensant a invertir a Andorra i té alguna consulta, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres i l’assessorarem en el que necessiti.