Treballa amb nosaltres

Uneix-te a un equip de professionals amb àmplia experiència en el sector de l’auditoria i consultoria.

Per què treballar a Gaudit?

Gaudit va ser la primera empresa andorrana dedicada a l’auditoria així com a la consultoria i l’assessorament econòmic, financer, comptable i fiscal del país. Els nostres gairebé 40 anys d’experiència ens han permès posicionar-nos com a empresa de renom en el sector de l’economia andorrana i dels inversors internacionals al país.

Som gent rigorosa, honesta i professional, amb un alt compromís amb la qualitat de servei al client.

A Gaudit som conscients de la importància del treball en equip i alhora de l’aportació individual de cadascuna de les parts.

L’esperit de superació ens caracteritza. Busquem millorar cada dia i adaptar-nos als canvis de l’entorn per continuar creixent en el sector.

És per aquest motiu que valorem l’esforç i el Compromís dels nostres treballadors oferint-los una carrera professional que els apassioni perquè puguin créixer amb nosaltres.

Què busquem?

El nostre equip està format per auditors, fiscalistes, consultors, comptables i advocats.

Busquem gent dinàmica, seriosa, rigorosa, compromesa, amb capacitat de treball en equip i ganes de créixer professionalment.

Si aquests valors ressonen amb tu i tens ganes de treballar amb nosaltres, no dubtis en fer-nos arribar el teu CV.

Trajectòria professional

Volem que com a part del nostre equip, puguis sentir-te satisfet amb el teu creixement.

Oferim formacions a càrrec de l’empresa i l’oportunitat de desenvolupar-te dins del teu camp professional en un entorn segur i fiable, on puguis propulsar el teu potencial, acompanyat d’un equip amb excel·lent solvència tècnica.

Vols formar part del nostre equip?

Fes-nos arribar el teu currículum a gaudit@gaudit.ad o omple el següent formulari.