Residència Activa a Andorra

40 anys d’experiència avalen la nostra trajectòria professional a Andorra

Residència Activa a Andorra

Per a tot aquell que desitja residir al Principat d’Andorra existeixen diferents tipus de residència disponibles en funció de cada perfil. Si aquesta pensant a invertir a Andorra ha de conèixer quals són els diferents tipus de residència que existeixen. Principalment hi ha dos tipus de residències: la residència activa i la residència passiva. Cadascuna d’aquestes inclou diversos subtipus.

 

La residència activa d’Andorra és l’atorgada a persones que treballen a Andorra contractades per una empresa andorrana o bé treballen com a autònoms o empresaris per compte propi. En tots dos casos han de fixar la seva residència principal efectiva a Andorra durant almenys 183 dies a l’any.

 

 

Documentació necessària per a l’obtenció de la Residència Activa a Andorra

 

La residència activa de treball per compte d’altri normalment es tramita per l’empresa que contracta i existeixen quotes segons el sector i posició.

 

Per a poder optar a aquest tipus de residència es requereix el següent:

 

  • Contracte de lloguer o escriptura que acrediti la compra d’una propietat a Andorra.
  • Certificat d’antecedents penals del país d’origen o del lloc de l’última residència amb la Postil·la de la Haia o legalitzats, i en el seu cas traduïts.
  • Curriculum vitae i títols formatius.
  • Certificat acreditatiu de l’estat civil amb la Postil·la de la Haia o legalitzat, i en el seu cas traduït.

 

 

Requisits per a l’obtenció de la Residència Activa a Andorra

 

Per a poder optar a la residència activa de treball per compte propi, deurà primer haver obtingut una autorització d’inversió estrangera per a crear la societat andorrana.

 

Una vegada creada la societat, es requereix el següent:

 

  • Tinença de més d’un 20% d’accions o participacions de la societat.
  • Exercir un càrrec en l’òrgan d’administració de la societat.
  • Dipòsit de 15.000 euros en la AFA (recuperable però no remunerat).
  • Per a professions titulades, col·legiació professional o adscripció a una associació professional.
  • Contribució a la Caixa Andorrana de Seguretat Social (quota mensual d’uns 465 euros que dóna accés al sistema sanitari).

 

 

Webs d’interès d’Andorra:

 

caldea andorra gaudit
pueblos andorra gaudit
Gaudit Auditoria i Consultoria a Andorra

Com el podem ajudar?

Ens encarregarem d’efectuar tots els tràmits necessaris relacionats amb la seva implantació a Andorra:

Creació de la seva empresa

Efectuem tots els treballs necessaris per a la constitució de la seva societat o comerç, encarregant-nos de tots els tràmits.

Obtenció de la residència activa

Tant per a treballadors per compte propi o que treballen per a tercers, l’ajudem en tot el procés per a l’obtenció del seu permís de residència.

Obtenció de la residència passiva

Realitzem tots els tràmits necessaris per a l’obtenció de la seva residència passiva. Una gran oportunitat per a establir-se i viure a Andorra per a aquelles persones que gestionen patrimoni i inversions pròpies, són professionals amb projecció o per raons d’interès científic, cultural i esportiu.

Assessorament per a l'obtenció de la residència fiscal

Oferim assessorament global en la seva decisió de canviar la seva residència fiscal a Andorra, acompanyant-li en tot el procés de tramitació de l’autorització de residència.

Contacti amb nosaltres

Els nostres clients sempre ens troben. No sols som professionals qualificats i experimentats, sinó que som pròxims, accessibles i sensibles amb la voluntat d’aportar la millor solució. Som honestos i íntegres.

El client, el seu interès i la seva satisfacció sempre estan en l’eix de la nostra activitat.

Si està pensant a invertir a Andorra i té alguna consulta, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres i l’assessorarem en el que necessiti.