Presentació

40 anys de treball avalen la nostra trajectòria professional.

Gaudit som un referent en el marc de prestació de serveis professionals integrals per a les persones i les empreses que desenvolupen la seva activitat al Principat d’Andorra i a l’estranger.

Va ésser la primera empresa andorrana dedicada a l’auditoria així com a la consultoria i l’assessorament econòmic, financer, comptable i fiscal.

 

Aquesta llarga experiència al servei dels diferents sectors de l’economia andorrana i dels inversors internacionals interessats pels avantatges que ofereix Andorra, l’acrediten com una empresa d’excel·lent solvència tècnica, amb un equip humà altament qualificat i compromesa amb la qualitat de servei al client.

 

Hem crescut i hem evolucionat com ho ha fet Andorra, essent testimonis de primera línia de tot el procés de modernització i obertura del nostre país. Som una empresa independent, sense vinculacions amb altres empreses o grups estrangers.

 

Els contactes professionals internacionals de primer nivell que podem oferir sempre estan subordinats als desitjos del client. Aquesta independència és garantia d’absoluta confidencialitat. 40 anys de fiabilitat ens avalen.

gaudit-andorra-presentacio