Invertir a Andorra

40 anys d’experiència avalen la nostra trajectòria professional a Andorra

Invertir a Andorra

 

Els temps recents estan assenyalant que la planificació patrimonial no pot fer-se a l’empara de legislacions opaques. Alguns dels països denominats històricament paradisos fiscals, han hagut de reconvertir-se en un exercici de transparència i cooperació internacional. Si està pensant a invertir a Andorra en aquesta pàgina li expliquem els temes principals que ha de conèixer.

 

El cas del Principat d’Andorra és el d’un país sobirà amb una administració col·laboradora i que ofereix un entorn favorable a la llibertat d’inversió, amb un desplegament de normes homologades que atorguen seguretat jurídica als titulars d’aquestes inversions.

 

Actualment el sistema fiscal andorrà es troba completament homogeneïtzat amb el de la resta dels països europeus, la qual cosa li ha permès no ser considerat un paradís fiscal.

 

Així mateix, la qualitat de vida, el marc jurídic, la llibertat de mercat, la seguretat física i ambiental de les persones i el tracte amable de la fiscalitat de les rendes i del patrimoni, configuren l’oportunitat d’invertir a Andorra o bé de decidir venir a viure a aquest país, una reflexió conjunta a fer amb el nostre equip de professionals.

Gaudit Auditoria i Consultoria a Andorra

Com el podem ajudar?

Ens encarregarem d’efectuar tots els tràmits necessaris relacionats amb la seva implantació a Andorra:

Creació de la seva empresa

Efectuem tots els treballs necessaris per a la constitució de la seva societat o comerç, encarregant-nos de tots els tràmits.

Obtenció de la residència activa

Tant per a treballadors per compte propi o que treballen per a tercers, l’ajudem en tot el procés per a l’obtenció del seu permís de residència.

Obtenció de la residència passiva

Realitzem tots els tràmits necessaris per a l’obtenció de la seva residència passiva. Una gran oportunitat per a establir-se i viure a Andorra per a aquelles persones que gestionen patrimoni i inversions pròpies, són professionals amb projecció o per raons d’interès científic, cultural i esportiu.

Assessorament per a l'obtenció de la residència fiscal

Oferim assessorament global en la seva decisió de canviar la seva residència fiscal a Andorra, acompanyant-li en tot el procés de tramitació de l’autorització de residència.

Contacti amb nosaltres

Els nostres clients sempre ens troben. No sols som professionals qualificats i experimentats, sinó que som pròxims, accessibles i sensibles amb la voluntat d’aportar la millor solució. Som honestos i íntegres.

El client, el seu interès i la seva satisfacció sempre estan en l’eix de la nostra activitat.

Si està pensant a invertir a Andorra i té alguna consulta, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres i l’assessorarem en el que necessiti.

    Este group es solo para recuperar la variable currentUrl

    Mitjà de contacte preferent *    Servei d'interès    Comentaris