Invertir a Andorra per a empreses estrangeres o no residents

40 anys d’experiència avalen la nostra trajectòria professional a Andorra

Invertir a Andorra per a empreses estrangeres o no residents.

Els canvis legislatius aprovats en l’última dècada han propiciat un entorn favorable per a l’entrada de capital estranger i la creació d’empreses. Tant personis físiques com les empreses i societats s’instal·len al país per a gaudir de l’amable marc fiscal, l’alt nivell de seguretat i l’elevada qualitat de vida.

 

La forma més habitual d’inversió estrangera és mitjançant la constitució d’una societat, la qual cosa permet al seu administrador obtenir la residència administrativa i fiscal a Andorra sempre que compleixi una sèrie de requisits. Altres opcions d’inversió permeses són en béns immobles o mitjançant la subscripció de valors representatius d’emprèstits, accions o participacions.

 

Perquè un estranger pugui constituir una societat és indispensable l’aprovació pel Govern d’Andorra. Per a això ha de realitzar una sèrie de tràmits que depenent de la complexitat de la inversió, el temps per a la seva aprovació definitiva de la inversió varia entre els tres i sis mesos.

 

Crear una empresa a Andorra

 

Webs d’interès d’Andorra:

 

consultoría gaudit andorra
Gaudit Auditoria i Consultoria a Andorra

Com el podem ajudar?

Ens encarregarem d’efectuar tots els tràmits necessaris relacionats amb la seva implantació a Andorra:

Creació de la seva empresa

Efectuem tots els treballs necessaris per a la constitució de la seva societat o comerç, encarregant-nos de tots els tràmits.

Obtenció de la residència activa

Tant per a treballadors per compte propi o que treballen per a tercers, l’ajudem en tot el procés per a l’obtenció del seu permís de residència.

Obtenció de la residència passiva

Realitzem tots els tràmits necessaris per a l’obtenció de la seva residència passiva. Una gran oportunitat per a establir-se i viure a Andorra per a aquelles persones que gestionen patrimoni i inversions pròpies, són professionals amb projecció o per raons d’interès científic, cultural i esportiu.

Assessorament per a l'obtenció de la residència fiscal

Oferim assessorament global en la seva decisió de canviar la seva residència fiscal a Andorra, acompanyant-li en tot el procés de tramitació de l’autorització de residència.

Contacti amb nosaltres

Els nostres clients sempre ens troben. No sols som professionals qualificats i experimentats, sinó que som pròxims, accessibles i sensibles amb la voluntat d’aportar la millor solució. Som honestos i íntegres.

El client, el seu interès i la seva satisfacció sempre estan en l’eix de la nostra activitat.

Si està pensant a invertir a Andorra i té alguna consulta, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres i l’assessorarem en el que necessiti.

    Este group es solo para recuperar la variable currentUrl

    Mitjà de contacte preferent *    Servei d'interès    Comentaris