Residències passives a Andorra: descobreix perquè el Principat és una destinació de referència.

Com establir la Residència passiva a Andorra: A Gaudit portem 40 anys ajudant a particulars d’arreu del món a establir-se al Principat i gaudir de les seves múltiples avantatges.

 

Residents passius a Andorra

Coneix tot el que necessites saber sobre perquè els Residents passius a Andorra gaudeixen de moltes avantatges i com pots gaudir-ne tú.

Andorra és una destinació de referència per a residents passius que busquen millorar la seva qualitat de vida en un  marc natural incomparable.

 

L’equip de professionals especialitzats de Gaudit, primera consultora establerta al Principat us acompanyarà a tú i a la teva família en el procés d’establir-vos al Principat d’Andorra en tan sols dues visites, amb un pressupost, cronograma i calendari clars des del dia zero.

 

Residents passius a Andorra fent negocis

Establir la teva residència passiva a Andorra és fàcil amb Gaudit, t’oferim:

 

En 2 viatges establiràs la teva residència passiva a Andorra.

Evita desplaçaments inesperats i difícils d’agendar; amb la nostra metodologia, en dos viatges estareu establerts al Principat d’Andorra tan tú com el teu nucli familiar.

 

Perque rebre correu físic quan ets de viatge és un problema, t’enviem tota la documentació física a signar en enviaments agrupats en el mínim d’enviaments concentrats possibles per a facilitar el procés.

 

Passos a seguir, cronograma i pressupost des del dia zero

Evita processos incerts i desplaçaments inesperats que interfereixen amb la teva agenda d’esdeveniments esportius; disposaràs des del primer moment d’un pressupost tancat i d’un cronograma calendaritzat de totes les gestions a realitzar per al teu establiment al Principat.

 

Gestió en paral·lel de la residència a Andorra de tot el grup familiar

Evita efectuar tràmits múltiples vegades i sense assistència: Us acompanyem a totes les gestions i tramitem paral·lelament les residències de tots els membres del nucli familiar.

 

Tracte en el teu idioma natiu amb els nostres assessors

El nostre equip parla amb fluïdesa el teu idioma, i t’acompanya a tots els tràmits presencials per a que no t’hagis de preocupar de res.

 

Assessorament específic en cobertures sanitàries

Desconeixes les diferents cobertures sanitàries al Principat? El nostre equip te les explicarà i t’assessorarà, per a que tinguis les millors cobertures i la màxima tranquil·litat.

 

Assessorament específic per a retirats en matèria de fiscalitat i patrimoni.

La nostra dilatada experiència al Principat ens proporciona un coneixement profund de les teves necessitats fiscals i patrimoni;

 

Acompanyament proper i integral durant tot el procès per a establir-se com a Resident passiu a Andorra

Evita tractar amb múltiples proveïdors, ho fem nosaltres per tú: Vivenda, escoles, assegurances vehicles, impostos… els nostres experts i la nostra xarxa d’especialistes s’encarregaran de tot: tu desenvolupes la teva carrera artística i nosaltres ens encarreguem de la resta.

 

Seguiment posterior a l’establiment de la residència passiva a Andorra

La residència és només el principi: t’aconsellem integralment en tots els tràmits posteriors a l’establiment al Principat, com ara gestió i planificació de patrimonial i de successions, impostos, assegurances etc.

Tambè t’assistim en el reagrupament de tots els familiars i totes les necessitats administratives i fiscals que et puguin sorgir.

Residents passius a Andorra fent gestions.
Residents passius a Andorra parlant per telèfon.

Andorra, sens dubte proporciona una elevada Qualitat de vida als Residents passius.

La qualitat de vida a Andorra és, en poques paraules, immillorable i un dels seus principals atractius. Vejem a continuació, una llista, no exhaustiva, de les principals avantatges de residir-hi:

 

 

Sistema sanitari

Andorra disposa d’un sistema sanitari d’alta qualitat basat en el sistema del copagament (75% del cost de les visites mèdiques i 90% de les intervencions).

 

 

Seguretat ciutadana

Segons l’Índex Global de la Pau del Banc Mundial, Andorra compta amb un dels menors índexs de delinqüència a nivell mundial, ordres de magnitud més baixos que els dels països veïns.

 

 

Esperança de vida

L’entorn natural d’Andorra i la seva excel·lent qualitat de l’aire, entre d’altres factors, fan que l’esperança de vida a Andorra sigui capdavantera a nivell mundial amb una mitjana de vida de 84,5 anys.

 

Clima

Andorra gaudeix d’un clima mediterrani de muntanya, amb temperatures baixes a l’hivern:

D’una banda les temperatures a l’hivern són baixes, amb una mitjana de -2 graus i amb nevades importants, i de l’altre a Andorra tenim temperatures temperades i un clima sec, amb una mitjana de 24 graus centígrads, en funció de l’alçada on ens trobem.

 

Andorra, una destinació de referència per a Residents passius

El Principat d’Andorra és un entorn ideal per a Retirats; Aigues termals, un entorn natural incomparable, amb la major concentració de romànic d’europa amb 44 esglèsies en el seu territori, apart de monuments i una xarxa de museus i un circuit consolidat d’activitats culturals a on gaudir de la cultura durant tot l’any.

Tanmateix, Andorra és també el domini esquiable més gran d’Europa amb més de 300 km de domini eskiable.

Caldea a Escaldes, Andora

Andorra és sens dubte un marc natural incomparable per a que els Residents passius, descansin i gaudeixin en parella o en família.

Dels 469 km quadrats de superfície del Principat d’Andorra, un 90% és natura, i un 25% està cobert per espais naturals protegits: Tres parcs naturals; Vall de Sorteny, Vall Madriu-Perafita-Claror, l’anteriorment esmentat Valls de Comapedrosa, i tres espais naturals protegits, Enclar, Xixerella i Vall de Ransol. que entre els tres suposen 12.169 hectarees d’espais protegits.

Aquest gran oferta d’espais naturals, presenta una oportunitat de gaudir d’una infinitat de propostes i activitats esportives i de lleure envoltats de calma, espais naturals i aire pur.

 

esglesia romanic andorra

Condicions per establir-se a Andorra com a Resident passiu

Requisits per a Residents passius per a establir-se a Andorra

Per a viure a Andorra com a Resident passiu, cal disposar d’un permís de residència passiva no lucrativa:

 

Els requisits per a obtenir la residència no lucrativa són:

 

 • Inversió de 350.00€ en actius andorrans (immobles, participacions socials, accions, instruments de deute, etc.).
 • Dipòsit de 50.000€ en la AFA pel titular, recuperable però no remunerat.
 • Dipòsit addicional de 10.000€ en la AFA per cada persona a càrrec.
 • Disposar de mitjans econòmics suficients per a mantenir-se el titular i les seves persones a càrrec a Andorra.
 • Adquirir o llogar un habitatge a Andorra.
 • Assegurances mèdic, d’incapacitat i de vellesa amb cobertura per a Andorra.
 • Certificat d’antecedents penals del país d’origen o del lloc de l’última residència amb la Postil·la de la Haia o legalitzats, i en el seu cas traduïts.
 • Certificat acreditatiu de l’estat civil amb la Postil·la de la Haia o legalitzat, i en el seu cas traduït.

 

Resident actiu a Andorra treballant en banca
andorra la vella escultura rellotge

Com el podem ajudar?

Ens encarregarem d’efectuar tots els tràmits necessaris relacionats amb la seva implantació a Andorra:

Creació de la seva empresa

Efectuem tots els treballs necessaris per a la constitució de la seva societat o comerç, encarregant-nos de tots els tràmits.

Obtenció de la residència activa

Tant per a treballadors per compte propi o que treballen per a tercers, l’ajudem en tot el procés per a l’obtenció del seu permís de residència.

Obtenció de la residència passiva

Realitzem tots els tràmits necessaris per a l’obtenció de la seva residència passiva. Una gran oportunitat per a establir-se i viure a Andorra per a aquelles persones que gestionen patrimoni i inversions pròpies, són professionals amb projecció o per raons d’interès científic, cultural i esportiu.

Assessorament per a l'obtenció de la residència fiscal

Oferim assessorament global en la seva decisió de canviar la seva residència fiscal a Andorra, acompanyant-li en tot el procés de tramitació de l’autorització de residència.

Contacti amb nosaltres

Els nostres clients sempre ens troben. No sols som professionals qualificats i experimentats, sinó que som pròxims, accessibles i sensibles amb la voluntat d’aportar la millor solució. Som honestos i íntegres.

El client, el seu interès i la seva satisfacció sempre estan en l’eix de la nostra activitat.

Si està pensant a invertir a Andorra i té alguna consulta, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres i l’assessorarem en el que necessiti.

  Este group es solo para recuperar la variable currentUrl

  Mitjà de contacte preferent *  Servei d'interès  Comentaris