Signat amb San Marino un conveni per evitar la doble imposició

El passat dimarts 25 de maig durant la visita que el cap de Govern, Xavier Espot, i el ministre de Finances, Eric Jover, van realitzar a la República de Sant Marino, es va signar un Conveni per evitar la doble imposició (CDI) en matèria d’impostos sobre la renda i el patrimoni i per prevenir l’evasió fiscal entre els dos països.

Aquest és el 10è CDI que signa Andorra i s’afegeix als vuit negociats, signats i ja en vigor amb els Emirats Àrabs Units, Espanya, França, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Portugal i Xipre, així com el novè, amb Hongria, que està pendent de signar-se.

La signatura d’aquests convenis són conseqüència de l’obertura econòmica i el procés d’homogeneïtzació del Principat d’Andorra amb els estàndards internacionals, i faciliten la promoció de les inversions estrangeres i afavoreixen la competitivitat de les empreses nacionals en l’exterior.

Desitgem que se segueixin signant més acords amb altres països del nostre entorn, especialment aquells amb qui hi ha relacions econòmiques més estretes.