Qualitat de vida

En l’exercici estratègic d’impulsar una empresa amb vocació global, o de planificació de la seva riquesa personal i/o empresarial, Andorra té atractius a tenir en compte.

La qualitat de vida, el marc jurídic, la llibertat de mercat, la seguretat física i ambiental de les persones, el tractament amable de la fiscalitat de les rendes i del patrimoni, configuren l’oportunitat d’ invertir a Andorra o bé decidir venir a viure a aquest país, una reflexió conjunta amb el nostre equip de professionals.

 

Quant a l’Índex de Desenvolupament Humà (IDH) que elabora les Nacions Unides per mesurar el progrés d’un país i que en definitiva ens mostra el nivell de vida dels seus habitants, indica que els andorrans es troben en la posició 36.

Com el podem ajudar?

Ens encarregarem d’efectuar tots els tràmits necessaris relacionats amb la seva implantació a Andorra:

Creació de la seva empresa

Efectuem tots els treballs necessaris per a la constitució de la seva societat o comerç, encarregant-nos de tots els tràmits.

Obtenció de la residència activa

Tant per a treballadors per compte propi o que treballen per a tercers, l’ajudem en tot el procés per a l’obtenció del seu permís de residència.

Obtenció de residència passiva

Realitzem tots els tràmits necessaris per a l’obtenció de la seva residència passiva. Una gran oportunitat per establir-se i viure a Andorra per a aquelles persones que gestionen patrimoni i inversions pròpies, són professionals amb projecció o per raons d’interès científic, cultural i esportiu.

Assessorament per a l’obtenció de la residència fiscal

Oferim assessorament global en la seva decisió de canviar la seva residència fiscal a Andorra, acompanyant-lo en tot el procés de tramitació de l’autorització de residència.

Contacti amb nosaltres

Els nostres clients sempre ens troben. No només som professionals qualificats i experimentats, sinó que som propers, accessibles i sensibles amb la voluntat d’ aportar la millor solució. Som honestos i íntegres.

El client, el seu interès i la seva satisfacció sempre estan a l’eix de la nostra activitat.