Músics i Artistes a Andorra: descobreix perquè el Principat és una destinació de referència.

Músics i Artistes a Andorra: A Gaudit portem 40 anys ajudant a Músics i Artistes d’arreu del món a establir-se al Principat i gaudir de les seves múltiples avantatges.

 

obra de teatre final

Coneix tot el que necessites saber sobre perquè els Músics i Artistes a Andorra gaudeixen de moltes avantatges i com pots gaudir-ne tú.

Andorra és una destinació de referència per a músics i artistes que busquen millorar la seva qualitat de vida en un  marc natural incomparable.

 

L’equip de professionals especialitzats de Gaudit, primera consultora establerta al Principat us acompanyarà a tú i a la teva família en el procés d’establir-vos al Principat d¡Andorra en tan sols dos dues visites, amb un pressupost, cronograma i calendari clars des del dia zero.

 

opera teatre escenari

Establir la teva residència com a Músic o Artista a Andorra és fàcil amb Gaudit; t’oferim;

 

En 2 viatges establiràs la teva residència a Andorra com a Músic o Artista

Evita desplaçaments inesperats i difícils d’agendar; amb la nostra metodologia, en dos viatges estareu establerts al Principat d’Andorra tan tú com el teu nucli familiar.

 

Perquè rebre correu físic quan sempre viatges és un problema, t’enviem tota la documentació física a signar en enviaments agrupats en el mínim d’enviaments concentrats possibles per a facilitar el procés.

 

Passos a seguir, cronograma i pressupost des del dia zero

Evita processos incerts i desplaçaments inesperats que interfereixen amb la teva agenda d’esdeveniments esportius; disposaràs des del primer moment d’un pressupost tancat i d’un cronograma calendaritzat de totes les gestions a realitzar per al teu establiment al Principat.

 

Gestió en paral·lel de la residència a Andorra de tot el grup familiar

Evita efectuar tràmits múltiples vegades i sense assistència: Us acompanyem a totes les gestions i tramitem paral·lelament les residències de tots els membres del nucli familiar.

 

Tracte en el teu idioma natiu amb els nostres assessors

El nostre equip parla amb fluïdesa el teu idioma, i t’acompanya a tots els tràmits presencials per a que no t’hagis de preocupar de res.

 

Acompanyament proper i integral durant tot el procès per a establir-se com a Músic o Artista a Andorra

Evita tractar amb múltiples proveïdors, ho fem nosaltres per tú: Vivenda, escoles, assegurances vehicles, impostos… els nostres experts i la nostra xarxa d’especialistes s’encarregaran de tot: tu desenvolupes la teva carrera artística i nosaltres ens encarreguem de la resta.

 

Estem en contacte amb tú en el teu idioma i de totes maneres possibles.

 

Tenim Correu, Telèfon, Whatsapp per a consultes casuals i tambè Signal per a consultes sensibles. Tanmateix pots demanar Cites prèvies presencials o per videoconferència amb els nostres experts, de manera que estiguis acompanyat en tot moment.

 

Seguiment posterior a l’establiment de la residència a Andorra com a Músic o Artista

La residència és només el principi: t’aconsellem integralment en tots els tràmits posteriors a l’establiment al Principat, com ara impostos, assegurances etc.

Tambè t’assistim en el reagrupament de tots els familiars i totes les necessitats administratives i fiscals que et puguin sorgir.

 

violinista clàssic
pintor

Andorra, sens dubte proporciona una elevada Qualitat de vida a Músics i Artistes

La qualitat de vida a Andorra és, en poques paraules, immillorable i un dels seus principals atractius. Vejem a continuació, una llista, no exhaustiva, de les principals avantatges de residir-hi:

 

Clima

Andorra gaudeix d’un clima mediterrani de muntanya, amb temperatures baixes a l’hivern:

D’una banda les temperatures a l’hivern són baixes, amb una mitjana de -2 graus i amb nevades importants, i de l’altre a Andorra tenim temperatures temperades i un clima sec, amb una mitjana de 24 graus centígrads, en funció de l’alçada on ens trobem.

 

Seguretat ciutadana

Segons l’Índex Global de la Pau del Banc Mundial, Andorra compta amb un dels menors índexs de delinqüència a nivell mundial, ordres de magnitud més baixos que els dels països veïns.

 

Connectivitat

A dues hores i mitja de l’Aeroport de Barcelona i de l’Aeroport de Toulouse, i a trenta minuts de l’Aeroport de la Seu d’Urgell, disposaràs d’una bona connectivitat per als teus desplaçaments internacionals.

Esperança de vida

L’entorn natural d’Andorra i la seva excel·lent qualitat de l’aire, entre d’altres factors, fan que l’esperança de vida a Andorra sigui capdavantera a nivell mundial amb una mitjana de vida de 84,5 anys.

 

Sistema sanitari

Andorra disposa d’un sistema sanitari d’alta qualitat basat en el sistema del copagament (75% del cost de les visites mèdiques i 90% de les intervencions).

 

Sistema educatiu

Andorra posa a l’abast de les famílies tres sistemes educatius, tots ells gratuïts,: l’andorrà, el francès i l’espanyol, on l’alumnat aprèn el català, el castellà i el francès.

També poden trobar-se al Principat centres educatius privats en aquests i d’altres sistemes educatius.

Andorra, una destinació de referència per a Músics o Artistes

El Principat d’Andorra és un entorn ideal per a Músics o Artistes, un entorn natural incomparable, amb la major concentració de romànic d’europa amb 44 esglèsies en el seu territori, apart de monuments i una xarxa de museus i un circuit consolidat d’activitats culturals a on gaudir de la cultura durant tot l’any.

Tanmateix, Andorra és també el domini esquiable més gran d’Europa amb més de 300 km de domini eskiable.

 

esglesia romanic andorra
ordino arcalis andorra

Andorra és sens dubte un marc natural incomparable per a que Músics i Artistes s’inspirin, descansin i gaudeixin en família.

Dels 469 km quadrats de superfície del Principat d’Andorra, un 90% és natura, i un 25% està cobert per espais naturals protegits: Tres parcs naturals; Vall de Sorteny, Vall Madriu-Perafita-Claror, l’anteriorment esmentat Valls de Comapedrosa, i tres espais naturals protegits, Enclar, Xixerella i Vall de Ransol. que entre els tres suposen 12.169 hectarees d’espais protegits.

Aquest gran oferta d’espais naturals, presenta una oportunitat de gaudir d’una infinitat de propostes i activitats esportives i una inesgotable font d’inspiració per a músics i artistes, que potencien la seva creativitat alhora que es restableixen de l’esgotador dia a dia d’un músic o artista d’èxit envoltats de calma, espais naturals i aire pur.

 

muntanyes andorra pirineus

Condicions per establir-se a Andorra com a Músic o Artista

Requisits per a Músics o Artistes per a establir-se a Andorra

Per a viure a Andorra com a Músic o Artista, cal disposar d’un permís de residència especialment concebut per a Músics o Artistes, que s’obté acomplint les següents condicions*:

– Ser més gran de 18 anys

– Certificat penal favorable

– Domicili demostrable al Principat.

– Residir a Andorra un mínim de 90 dies a l’any.

– Presentació de documentació que acrediti la teva trajectòria en la teva disciplina esportiva.

– Palmarès

– Contractes de patrocini actius i prèvis.

– Assegurança mèdica a Andorra amb una pòlissa anual per persona coberta d’entre 800 i 1200€ en funció de l’edat de l’assegurat.

– Situació financera favorable

– Ingressos necessaris per a viure a Andorra durant un any.

– Certificat bancari a l’Autoritat Financera Andorra de 50.000€ no remunerats, més 10.000€ per cada membre familiar adicional.

– Aportació de l’equivalent al 300% del salari mínim + 100% per persona al càrrec.

 

*Informació de referència, consultar sempre amb un expert.

 

andorra engolasters teulats
cantautor artista

Com el podem ajudar?

Ens encarregarem d’efectuar tots els tràmits necessaris relacionats amb la seva implantació a Andorra:

Creació de la seva empresa

Efectuem tots els treballs necessaris per a la constitució de la seva societat o comerç, encarregant-nos de tots els tràmits.

Obtenció de la residència activa

Tant per a treballadors per compte propi o que treballen per a tercers, l’ajudem en tot el procés per a l’obtenció del seu permís de residència.

Obtenció de la residència passiva

Realitzem tots els tràmits necessaris per a l’obtenció de la seva residència passiva. Una gran oportunitat per a establir-se i viure a Andorra per a aquelles persones que gestionen patrimoni i inversions pròpies, són professionals amb projecció o per raons d’interès científic, cultural i esportiu.

Assessorament per a l'obtenció de la residència fiscal

Oferim assessorament global en la seva decisió de canviar la seva residència fiscal a Andorra, acompanyant-li en tot el procés de tramitació de l’autorització de residència.

Contacti amb nosaltres

Els nostres clients sempre ens troben. No sols som professionals qualificats i experimentats, sinó que som pròxims, accessibles i sensibles amb la voluntat d’aportar la millor solució. Som honestos i íntegres.

El client, el seu interès i la seva satisfacció sempre estan en l’eix de la nostra activitat.

Si està pensant a invertir a Andorra i té alguna consulta, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres i l’assessorarem en el que necessiti.

    Este group es solo para recuperar la variable currentUrl

    Mitjà de contacte preferent *    Servei d'interès    Comentaris