La línia aèria regular amb Madrid ja és una realitat

Air Nostrum comença a operar la ruta Andorra-Madrid

 

El 17 de desembre, trenta-set anys després de l’última vegada, ha aterrat a l’aeroport d’Andorra-La Seu el vol inaugural de la nova línia regular que connecta Andorra amb l’aeroport internacional de Madrid-Barajas.

Minuts abans de les quatre de la tarda, un avió ATR 72-600 ple amb 51 passatgers més la tripulació de la companyia Air Nostrum, aterrava a l’aeroport d’Andorra-La Seu. Entre els passatgers s’hi trobaven el ministre Jordi Gallardo, l’ambaixador d’Espanya Àngel Ros, representants de la Cambra de Comerç, la Confederació Empresarial i l’Empresa Familiar així com representants del Govern de la Generalitat de Catalunya que és la propietària de la infraestructura.

Aquesta ruta reforça i millora la connectivitat del Principat afavorint-ne el desenclavament, possibilita noves oportunitats de negoci, la diversificació econòmica i la competitivitat del país.

La ruta està garantida per un període d’un any amb vols d’anada i de tornada dos dies a la setmana. Segons va manifestar el director comercial d’Air Nostrum Juan Corral, les reserves de la nova línia ja acumulen fins a un 41% d’ocupació, un resultat que representa una xifra “històricament bona”. Si hi ha la demanda suficient, s’oferiran noves freqüències amb Madrid i s’obriren altres rutes comercials regulars amb altres capitals europees.