Esportistes d’Èlit: Andorra, una destinació de referència.

Som pioners en ajudar a ciclistes professionals a establir-se al Principat. Cada cop són més els esportistes d’elit que ens trien per gestionar el seu trasllat a Andorra.

 

Muntanyes nevades a ordino, Andorra

Coneix tot el que necessites saber sobre perquè els Esportistes d’Elit s’estableixen al Principat.

Andorra és una destinació de referència per a esportistes d’elit que busquen millorar la seva qualitat de vida en un entorn amb excel·lent seguretat ciutadana i un marc natural incomparable.

 

L’equip de professionals especialitzats de Gaudit us acompanyarà a tu i a la teva família en el procés d’establir-vos al Principat en tan sols dos dues visites, amb un pressupost, un cronograma i un calendari que s’adaptaran a les teves necessitats.

A continuació en trobaràs tots els detalls.

ski_fons

Establir la teva residència com a esportista a Andorra és fàcil amb Gaudit; t’oferim:

En 2 viatges establiràs la teva residència a Andorra com a esportista d’elit

 

Evita desplaçaments inesperats i difícils d’agendar. Amb la nostra metodologia, en dos viatges estareu establers tan tu com el teu nucli familiar.

 

  • Primera visita:
   • Immobiliària: T’ajudem en la recerca de pis de lloguer o de compra (inversió).
   • Banc: Et gestionem l’obertura dels teus comptes bancaris.
   • Asseguradora: T’ajudem i assessorem en la contractació de l’assegurança obligatòria requerida en malaltia, vellesa i incapacitat.
   • Gaudit: Deixarem signats tots els formularis  de Govern, Immigració, l’agència tributària i els comuns,  necessaris al llarg del procés.

 

  • Segona visita:
   • Immigració: cita per presentar el dossier al departament d’immigració
   • Centre mèdic: Revisió mèdica vinculada a l’autorització de residència al Principat.

 

 

Passos a seguir , cronograma i pressupost des del dia zero

Evita processos incerts i desplaçaments inesperats que interfereixen amb la teva agenda d’esdeveniments esportius; disposaràs des del primer moment d’un pressupost tancat i d’un cronograma de totes les gestions a realitzar per al teu establiment al Principat.

 

Gestió en paral·lel de la residència de la teva família a Andorra mitjançant el reagrupament.

Evita efectuar tràmits múltiples vegades i sense assistència: Us acompanyem a totes les gestions i tramitem paral·lelament les residències de tots els membres del nucli familiar.

 

Tracte en el teu idioma nadiu amb els nostres assessors

El nostre equip parla amb fluïdesa l’anglès, el francès, el castellà i el català. T’acompanyem a totes les reunions i tràmits presencials per a que l’idioma no sigui un impediment, i no t’hagis de preocupar de res.

 

Acompanyament proper i integral durant tot el procés per a esdevenir Esportista d’Elit a Andorra

Evita tractar amb múltiples proveïdors. Nosaltres ens relacionem amb bancs, asseguradores, notaris, agències immobiliàries per tu.

Els nostres experts i la nostra xarxa d’especialistes s’encarregaran de tot: tu entrenes i nosaltres ens encarreguem de la resta.

 

També et facilitem altres contactes que en algun moment podries necessitar: escoles, vehicles, registre civil…

 

Volem estar al teu abast. Disposem de diferents canals de comunicació.

El nostre correu electrònic: gaudit@gaudit.ad

El nostre telèfon: (+376) 808 136

El nostre WhatsApp: (+376) 664 565

 

També pots demanar reunions amb els nostres experts  a través de la nostra pàgina web, presencial o via telemàtica segons les teves necessitats i disponibilitat.

 

Seguiment posterior a l’establiment de la residència a Andorra com a Esportista d’Elit

La residència és només el principi: t’aconsellem integralment en tots els tràmits posteriors a l’establiment al Principat, en relació a les obligacions tributàries, requisits per a la renovació, posteriors reagrupaments, parelles de fet, matrimonis, homologació del permís de conduir, canvis en la tipologia de residència… consulta’ns per saber-ne més.

ciclisme

Andorra, una destinació de referència per a Esportistes d’Èlit

El Principat d’Andorra és un entorn ideal per als esportistes perquè compta amb múltiples instal·lacions esportives de primer nivell i acompleix també tots els requisits necessaris per a poder entrenar en alçada i augmentar el teu rendiment esportiu.

 

Amb rutes tant conegudes com el Coll de la Gallina, els cortals d’Encamp, la Collada de Beixalís, La Coma d’Arcalís, la Rabassa o el Coll d’Ordino, Andorra és i ha estat escenari en diverses edicions de curses de renom com ara La Vuelta, Le Tour de France o la UCI Mountain Bike World Cup, i de curses pròpies com La Purito, La Volta als Ports i l’Andorra Epic .

esglesia romanic andorra

Entrenament en alçada, sens dubte un aliat de l’esportista d’èlit.

La  ubicació d’Andorra al cor dels Pirineus defineix una orografia accidentada amb 65 pics de més de 2500 metres  amb alçades que van des dels 900 metres del punt més baix de les valls, fins als 2942 metres del seu punt més alt, el cim del Comapedrosa, parc natural de bellesa incomparable.

 

Degut als seus desnivells, Andorra destaca també en el món del senderisme i les curses de muntanya. Algunes de les curses més conegudes són la Ultra Comapedrosa, l’Andorra trail o la Casamanya Extrem entre altres.

 

Tanmateix Andorra és el domini esquiable més gran dels Pirineus i un dels més grans d’Europa amb més de 200 km de domini esquiable.

mbike2

Andorra és sens dubte un marc natural incomparable per als esportistes

Dels 468 km quadrats de superfície del Principat d’Andorra, un 90% és natura, i un 25% està cobert per 6 espais naturals protegits: Enclar, xixerella, La Vall de Ransol i tres parcs naturals; Vall de SortenyVall Madriu-Perafita-Claror i les Valls del Comapedrosa.

 

Aquest gran oferta d’espais naturals, presenta una oportunitat de gaudir d’una infinitat de propostes i activitats esportives en plena natura tant com a esportistes com en família.

muntanyes andorra pirineus

Andorra, sens dubte proporciona una elevada Qualitat de vida

La qualitat de vida a Andorra és, en poques paraules, immillorable i un dels seus principals atractius. Vegem a continuació, una llista, no exhaustiva, de les principals avantatges de residir-hi:

 

Clima

Andorra gaudeix d’un clima mediterrani d’alta muntanya, que canvia en funció de l’alçada o la vesant a la que ens trobem. Els hiverns són freds  i amb fortes nevades i els estius són calorosos. Andorra té més de 300 dies de sol a l’any.

 

Seguretat ciutadana

Segons l’Índex Global de la Pau del Banc Mundial, Andorra compta amb un dels menors índexs de delinqüència a nivell mundial, ordres de magnitud més baixos que els dels països veïns.

 

Esperança de vida

L’entorn natural d’Andorra i la seva excel·lent qualitat de l’aire, entre d’altres factors, fan que l’esperança de vida a Andorra (OMS, 2021) sigui capdavantera a nivell mundial amb una mitjana de vida de 87 anys.

 

Sistema sanitari

Andorra disposa d’un sistema sanitari d’alta qualitat amb especialistes de totes les branques de la salut i una forta connexió amb els sistemes sanitaris francès i espanyol.

 

Sistema educatiu

Andorra posa a l’abast de les famílies tres sistemes educatius, tots ells gratuïts,: l’andorrà, el francès i l’espanyol, on l’alumnat aprèn el català, el castellà, el francès i l’anglès.

També poden trobar-se al Principat centres educatius privats en aquests i d’altres sistemes educatius com l’anglès.

Caldea a Escaldes, Andora

Condicions per establir-se a Andorra com a Esportista

 

Esportistes d’Elit a Andorra: requisits

Per a viure a Andorra com a esportista, cal disposar d’un permís de residència especialment concebut per a esportistes professionals, que s’obté acomplint les següents condicions*:

 

– Ser més gran de 18 anys

– Certificat penal favorable

– Domicili demostrable al Principat.

– Residir a Andorra un mínim de 183 dies a l’any per tal de ser considerat resident fiscal.

– Presentació de documentació que acrediti la teva trajectòria en la teva disciplina esportiva (palmarès…)

– Contractes de patrocini actius i futurs.

– Assegurança mèdica a Andorra amb una cobertura del 100% en malaltia, incapacitat i vellesa.

– Acreditar solvència econòmica (equivalent al 300% del salari mínim andorrà + 100% d’aquest per cada persona a càrrec)

– Dipòsit bancari a l’Autoritat Financera Andorra de 47.500€ no remunerats, més 9.500€ per cada membre familiar addicional.

 

*Informació de referència, consultar sempre amb un expert.

andorra engolasters teulats
Esportistes d'Èlit a Andorra en una competició de mountain bike

Com el podem ajudar?

Ens encarregarem d’efectuar tots els tràmits necessaris relacionats amb la seva implantació a Andorra:

Creació de la seva empresa

Efectuem tots els treballs necessaris per a la constitució de la seva societat o comerç, encarregant-nos de tots els tràmits.

Obtenció de la residència activa

Tant per a treballadors per compte propi o que treballen per a tercers, l’ajudem en tot el procés per a l’obtenció del seu permís de residència.

Obtenció de la residència passiva

Realitzem tots els tràmits necessaris per a l’obtenció de la seva residència passiva. Una gran oportunitat per a establir-se i viure a Andorra per a aquelles persones que gestionen patrimoni i inversions pròpies, són professionals amb projecció o per raons d’interès científic, cultural i esportiu.

Assessorament per a l'obtenció de la residència fiscal

Oferim assessorament global en la seva decisió de canviar la seva residència fiscal a Andorra, acompanyant-li en tot el procés de tramitació de l’autorització de residència.

Contacti amb nosaltres

Els nostres clients sempre ens troben. No sols som professionals qualificats i experimentats, sinó que som pròxims, accessibles i sensibles amb la voluntat d’aportar la millor solució. Som honestos i íntegres.

El client, el seu interès i la seva satisfacció sempre estan en l’eix de la nostra activitat.

Si està pensant a invertir a Andorra i té alguna consulta, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres i l’assessorarem en el que necessiti.

  Este group es solo para recuperar la variable currentUrl

  Mitjà de contacte preferent *  Servei d'interès  Comentaris