Andorra

El país reuneix significatius avantatges competitius que ens satisfaria poder-li presentar.

Un dels països més petits del món, en territori i població. Situat entre països membres de la UE, de la qual no en forma part, si bé utilitza l’Euro com a moneda oficial.

Una democràcia parlamentària, amb un llarg període de pau i estabilitat política de més de 800 anys, l’acrediten com un destí òptim per realitzar-hi inversions.

 

El PIB per càpita és un molt bon indicador del nivell de vida i en el cas d’Andorra, el 2019, va ser de 36.334 euros, per lo que es troba a la posició 26 dels 196 països del rànquing de PIB per capità.

 

Andorra és membre de les Nacions Unides des de 1993.

 

En l’exercici estratègic d’ impulsar una empresa amb vocació global, o de planificació de la seva riquesa personal i/o empresarial, Andorra té atractius a tenir en compte.

Com el podem ajudar?

Ens encarregarem d’efectuar tots els tràmits necessaris relacionats amb la seva implantació a Andorra:

Creació de la seva empresa

Efectuem tots els treballs necessaris per a la constitució de la seva societat o comerç, encarregant-nos de tots els tràmits.

Obtenció de la residència activa

Tant per a treballadors per compte propi o que treballen per a tercers, l’ajudem en tot el procés per a l’obtenció del seu permís de residència.

Obtenció de la residència passiva

Realitzem tots els tràmits necessaris per a l’obtenció de la seva residència passiva. Una gran oportunitat per establir-se i viure a Andorra per a aquelles persones que gestionen patrimoni i inversions pròpies, són professionals amb projecció o per raons d’interès científic, cultural i esportiu.

Assessorament per a l’obtenció de la residència fiscal

Oferim assessorament global en la seva decisió de canviar la seva residència fiscal a Andorra, acompanyant-lo en tot el procés de tramitació de l’autorització de residència.

Contacti amb nosaltres

Els nostres clients sempre ens troben. No només som professionals qualificats i experimentats, sinó que som propers, accessibles i sensibles amb la voluntat d’ aportar la millor solució. Som honestos i íntegres.

El client, el seu interès i la seva satisfacció sempre estan a l’eix de la nostra activitat.